Ahilik Haftası kapsamında iş yerlerine örnek işyeri belgesi verildi

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ve Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası  Başkanı Alparslan Küçük birlikte iş yerlerini ziyaret ederek örnek iş yeri belgesi takdim ettiler.

COŞKUN: BİN YILDIR AHİLİK KUTLANIYOR.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, "Ahilik Haftası kapsamında belge takdim ediyoruz.
Bu hafta biliyorsunuz 18'inde ahilik haftası etkinliklerine başladık. Bin yıldan beri Ahilik kutlamalarının devam ediyor .
Biz de Sabahat hanıma örnek iş yeri belgesini takdim ediyoruz  Bol kazançlı yıllar diliyorum. Allah utandırmasın. Sağ olun. Böyle bu tip iş yerlerimizi çoğaltmak zorundayız." dedi.

MADEN: AHİLİK RUHUYLA ÇALIŞAN ESNAF SAYIMIZIN ARTMASINI DİLİYORUM

Ticaret İl Müdürü İsmail Maden'de, "Ben de  örnek işyerimize hayırlı, helal, bereketli, bol kazançlar diliyorum. Ahilik Haftası kutlamamızın Zonguldak halkımıza, ülkemize hayırlara vesile olmasını, Ahilik ruhuyla çalışan esnaf sayımızın tüm geçtikçe artmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

KÜÇÜK: SEBAHAT HANIM MESLEĞİNDE ÖRNEK VE BAŞARILI BİR İŞLETMECİ

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük ise, "Bu yıl  bir değişiklik yaptık. Ahilik Haftası nedeniyle örnek iş yeri belgelerimizi  kadın üyelerimize  düşündük ve takdim ettik. Sebahat Hanım da mesleğinde başarılı örnek bir işletmeci kendisini de tebrik ediyorum. Ahilik haftamız  kutlu olsun" ifadesini kullandı.

DEMİR: TEŞEKKÜR EDİYORUM
Örnek işyeri belgesini alan unlu mamül üretici esnafı Sebahat Demir ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Bizler de Zonguldak esnafları olarak  işletmemizde en yüksek kaliteyi devam ettirerek  Zonguldak halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Daha da iyi şeyler üretmeye çalışacağız. Teşekkür ediyorum." diye konuştu.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Göksel Çolak