Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi bünyesinde olan 17 lojman daha önce ihale usulü satışa çıkarılmış, ancak ihale iptal edilmişti.
Armutçuk Müessesesi bünyesinde olan 17 lojman için 14 Haziran’da ihale yapılması gündeme gelmiş ve lojmanlar için 311 bin ila 1 milyon 500 bin lira arasında fiyat belirlenmişti.
Lojmanlara ihale usulü talip olan kişiler ise hazırlıklarını tamamlamasına rağmen ihalenin iptal olmasıyla birlikte bu düşünceleri yeni ihale tarihine kalmıştı.
İhalenin iptal edildiği tarihten bugüne ihalenin iptal olmasını neden olan eksiklerin giderildiği ve TTK’ya ait 17 lojmanın satışı için Aralık 2023’te yeniden ihale yapılacağı öğrenildi.
İHALE İPTAL SÜRECİNE KANDİLLİ BELEDİYESİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
O dönemde Zonguldak İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü TTK Armutçuk lojmanları satış ihalesi iptal duyurusunun ardından Kandilli Belediyesi de lojmanların satışının iptal edilmesinin ile ilgili açıklama yaparak iptal kararına tepki göstermişti.
ARALIK AYINDA İHALE BEKLENİYOR
TTK Armutçu Müessesesi’ne ait 17 lojmanın satış ihalesinin 14 Haziran’da iptal edilmesinin ardından Aralık 2023’te yapılması beklenen ihale şartları da merakla bekleniyor.
(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz