AVM'de ahlaksız olay AVM'de ahlaksız olay

Büyük para cezası var Büyük para cezası var

Zonguldak'ın Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Esas 67 Burda AVM'deki Colin's Mağazası'nda meydana gelen cinsel taciz olayıyla ilgili Colin's şirketinden açıklama geldi. 

Konuyla ilgili huzursuzluk ve mahcubiyet yaşadıklarını belirten Colin's'in açıklaması şu şekilde;

"Zonguldak Merkez Esas 67 Burda AVM’deki mağazamızda yaşanan talihsiz olaydan dolayı derin üzüntü duymaktayız. Öncelikle, mağazamızda görevli bir kişinin suçlandığı kabul edilemez davranışlar nedeniyle tüketicilerimizin yaşadığı huzursuzluk için duyduğumuz mahcubiyeti bilmenizi isteriz.
 Colin’s olarak, müşterilerimizin güvenliği ve mahremiyeti bizim için en büyük önceliktir. Bu nedenle, bahsi geçen olayla ilgili olarak; duyduğumuz ilk andan itibaren, olayın doğruluğu veya yanlışlığına bakılmaksızın beyan esas alınarak, ilgili çalışanın iş akdine derhal son verilmiştir. Şüpheli ve şikayetçi arasındaki adli süreci biz de yakından takip etmekteyiz. Eğer sonuç, suçun işlendiğini ortaya koyarsa, Colin’s olarak tüm tüketicilerimizin haklarını savunmak üzere en kararlı şekilde yasal mercilere başvuracağız.
 Süreç halihazırda adli makamlar nezdinde takip edilmekte olup, incelemeler henüz tamamlanmamıştır. Mağazamızda aktif bulunan tüm kamera kayıtlarımız soruşturma sürecine destek olabilmek üzere adli makamlara teslim edilmiştir. 
 Yasal süreç devam ederken bazı yerel basın organlarında konuyla ilgili yanlış ve yanıltıcı haberlerin paylaşılması bizleri derinden üzmüştür.  Sizlerden ricamız; bizi de sarsan bu olay hakkında resmi olmayan, gerçeği yansıtmayan bilgilerin yayılmasını engelleme konusunda destek olmanızdır. 
 Yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduğumuzu bir kez daha belirtir, bu tür bir olayın bir daha yaşanmaması için Colin’s olarak gerekli tüm önlemleri alacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Kaynak: HABER MERKEZİ