Çaycuma Belediye Başkanı ve başkan adayı Bülent Kantarcı, yerel seçimlerde Çaycuma’dan yeniden destek istediği belirtti. Kantarcı, Çaycuma için sürpriz projeler hazırlandığı ifade ederek projelerin yakın zamanda kamuoyuna duyurulacağını söyledi. 
Yaptıklarını yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen, belediye başkanı ve belediye başkan adayı Bülent kantarcı şunları söyledi;

“ÇAYCUMA KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRDİK”

"İkinci 5 yılı tamamladık biz. Fakat bu geçen zamanı boşa geçmedi. Ben şu anda bölgede çok tanınan bir insan haline geldim bu yaptıklarımızdan dolayı. Çaycuma zaten coğrafyası güzel bir yer. Ama bizim dokunuşlarımızla hakikaten yaşanacak rahat ve insanların huzur içinde olduğu bir yer haline geldi. İnşallah halkımız imkan verirse önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz.
Neler yaptık bu 5 yıl da; Çaycuma'da her şeyden evvel insanların rahat yürüyebileceği, hareket edebileceği mekanlar yarattık. Yollar, bisiklet yolları. Filyos çayından  kazandığımız alanlarda yine yaşa İnsanlarımızı yürüyüş yapabilecekleri, eğlenebilecekleri, çocuklarını gezdirebilecekleri alanlar yarattık ve bunları yapmaya devam ediyoruz.

PROJELERİMİZİ PEK YAKINDA KAMUOYUNU AÇIKLAYACAĞIM

Sonraki 5 yılda nasıl bir Çaycuma? Pek yakında bekleyin.  projeleri henüz kamuoyunu açıklamadık. Önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Yeni projelerimiz var. Çok parlak projelerimiz var. Çaycuma'da daha çok güzel işler olacak inşallah. 

ÇAYCUMA HALKINDAN YENİDEN DESTEK İSTİYORUM

Çaycuma halkına buradan bugüne kadar bize verdiği destek için teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Ve bu desteği bekliyoruz. Onların desteği olduğu sürece de biz azim ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Gecemiz gündüzümüz, her şeyimiz Çaycuma için çalışacağız.


SANDIĞA NE GİRERSE SANDIKTAN O ÇIKACAK!

‘ Güçlü rakipleriniz var Peki bu seçimleri kazanacağınıza inanıyor musunuz’sorusuna Çaycuma Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı;

"Ben buna Süleyman Demirel'den bir kısa anektodla cevap vereyim. Sandıktan ne çıkacak diye sormuşlar. Demiş ki ne girerse o çıkacak. Sandığa ne gireceğine bakacağız" diyerek cevap verdi .
 

Kaynak: Ercan Demir