Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Alaplı Belediyespor  ligin 23. Hafta maçında Alaplı Şehir Stadı’mızda Geredespor’u ağırlayacak. 
Bayram tatili öncesinde oynadığı iki maçta şampiyonluğa oynayan Eskişehirspor  ve  Polatlı Belediyespor gibi iki güçlü rakibi peş peşe yenen Zonguldak temsilcisi Alaplı Belediyespor, 
hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı müsabakada Bolu ekibi Geredespor'u yenerek yoluna devam etmek istiyor.

ALAPLI 47 PUANLA 2. SIRADA
Alaplı Belediyespor 22 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle 47 puanla 2. sırada yer alıyor.Temsilcimiz bu 22 maçta rakip filelere 56 gol atarken, kalesinde ise 21 gol gördü.   
GEREDE 41 PUANLA 6. SIRADA
Geredespor ise 22 maçta 13 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle 41 puanla 6. sırada yer alıyor. Bolu temsilcisi 22 maçta kalesinde 20 gol görürken, rakip filelere ise 40 gol attı.  
DEPLASMANDA BERABERE BİTTİ
Alaplı Belediyespor ilk yarının 10. Hafta maçında Gerede’de   oynadığı maçtan rakibiyle  0-0 berabere ayrılarak 1 puan almıştı.  
Pazar günü saat 15.00'de ilçe stadyumunda Geredespor'u konu edecek olan Alaplı Belediyespor,  Eskişehir ve Polatlı'dan sonra Gerede sporuda yenerek şampiyonluk yoluna devam etmek istiyor.
 

Muhabir: Ercan Aygün