TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor kaderi bugün oynanacak olan maçlar sonunda belli olabilir. 
Kümede kalma mücadelesi veren kırmızı lacivert  temsilcimiz bugün saat 15.00'te kendi sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübünü konu edecek. Kömürspor'un öncelikle bu maçı kesinlikle kazanması lazım.

Daha sonra  Küme düşmeme umudunu son haftaya taşıması için Ankara'da oynanacak Ankaraspor -Nazilli Belediyespor maçının sonucunu merakla bekleyecek. 
Taraftarların gözü Karaelmas Kemal Köksal stadyumu'nda olacak, kulakları ise Ankara'da oynanacak Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçından gelecek sonuçta olacak. 
Eğer,  Ankaraspor-Nazilli Belediyespor'u yener ise Zonguldak Kömürspor, Kırşehir maçında alacağı galibiyet sonrasında ligde kalma şansını son maça bırakacak.
Nazilli Belediyespor Ankara deplasmanından 1 puan alsa dahi Zonguldak Kömürspor 2.lig'e veda ederek bitirme bir hafta kala küme düşecek. 

Zonguldak Kömürspor - Kırşehir FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Zonguldak Kömürspor - Kırşehir FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Muhabir: Ercan Aygün