15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Kürşat Yağız’ı ziyaret ederek Kdz. Ereğli ve Alaplı’da bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç Zonguldak’a gelerek, Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Kürşat Yağız ile birlikte bazı temaslarda bulundu. 
Turunç ile Yağız ilk olarak Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret ederek genel konular üzerinde sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. 
Ziyarette 15 Temmuz Derneği Başkanı Turunç, ziyaret anısında Kaymakam Yapıcı’ya 15 Temmuz Darbe girişimini ve şehitleri anlatan kitap hediye etti.
Turunç ile Yağız daha sonra Alaplı’ya geçerek burada Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 
Turunç burada da Köksal’a 15 Temmuz Darbe girişimini ve şehitleri anlatan kitap hediye etti. Turunç ile Yağız daha sonra Alaplı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası yapılan yeri ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.
Alaplı’da bazı kurum yöneticilerini ziyaret eden Turunç ile Yağız son olarak Kızılay Kdz. Ereğli Şubesini ziyaret ederek Başkan Ramazan Toprak ve yönetimi ile görüştü.
Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Kürşat Yağız, Turunç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yağız açıklamasında “15 Temmuz Derneği Başkanımız İsmail Hakkı Turunç beyefendi bugün şehrimize teşrif ettiler. Kendileri ile başta Kdz. Ereğli ve Alaplı kaymakamlarımız olmak üzere bazı kurum yöneticilerini ve Kızılay Kan Bağışı alanını ziyaret ettik. Kendilerini ağırlamaktan son derece mutlu olduk ve ziyaretten onur duyduk. Zonguldak Kızılay Şube Başkanı olarak kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi