Zonguldak Belediyesi sosyal sorumluluk anlayışıyla bu yıl sünnet ettirilen 50 çocuk için düzenlenen şöleni coşkuyla gerçekleştirdi. 

Kapuz Plajı Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplu sünnet şölenine; Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, ZBEÜ Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, ZBEÜ Başhekim Yardımcıları Emrah Keskin, Ayşe Semra Demir Akça, Duygu Erdem, Şükran Koca, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, aileler ve vatandaşlar katıldı. 

Sünnet şöleninde konuşma yapan Belediye Başkanı Tahsin Erdem, hem çocuklarımızın hem de ailelerinin mutluluğunu paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ‘Sünnet edilen çocuklarımıza geçmiş olsun diyor, vatana millete hayırlı evlatlar olmalarını temenni ediyorum, Allah damatlıklarını da göstersin inşallah. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu. 

Şölene katılan çocuklar, kendileri için hazırlanan etkinliklerde doyasıya eğlenirken, unutulmaz bir gün geçirdiler. Başkan Tahsin Erdem, çocuklar ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirirken, Başkan Erdem’e teşekkür ettiler.

Whatsapp Image 2024 09 14 At 16.22.37 (1)Whatsapp Image 2024 09 14 At 16.22.38 (1)Whatsapp Image 2024 09 14 At 16.22.37

Kaynak: HABER MERKEZİ