Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan Kanal Z Ekranlarında katıldığı “Günün Konusu” canlı yayın programında Zonguldakspor’a yeni stadyum müjdesini vermişti. 

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret edeceğini ve Bakacakkadı bölgesine  butik stadyum yapılması noktasında görüşme sağlayacağını ifade etmişti. 

“ZONGULDAK’A BUTİK STADYUM YAPILACAK MI?” 

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan beraberinde Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyafet ederek proje ve yatırımlar için destek talep etti. 
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; 

“Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt ve Alaplı İlçe Başkanımız Sayın Altan Güngör’le birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde ilimiz ve ilçelerimiz genelinde devam eden projeler ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımızın projelerimize verdiği destek ve samimi misafirperverliği için teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi