AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 26 Eylül Perşembe günü itibariyle Türkiye Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Zonguldak'ın her köşesine ulaşacaklarını söyledi. AK Parti Genel Bailan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri ve farklı illerden gelecek olan Milletvkeileri ile birlikte ilçeler dahil kentin her yerinde vatandaşla birebir temas halinde olacaklarını söyledi. 

Başkan Çağlayan'ın açıklaması şu şekilde;

"Bizim siyasi anlayışımız yalnızca seçimden seçime değil, her daim milletimizle omuz omuza, gönül gönüle olmayı gerektirir. AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana attığımız her adımımızda, ve uyguladığımız her politikamızda halkımızın talep ve beklentilerini esas aldık. Milletimizin desteği ve güveniyle bugünlere ulaştık, ve yine milletimizle geleceğe yürümeye kararlıyız.
Bu vesileyle, “Türkiye Buluşmaları” programımızda yine halkımızla buluşuyoruz. 26 Eylül Perşembe günü gerçekleştireceğimiz etkinliklerde, Zonguldak’ımızın dört bir yanında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekci’nin şehrimizi teşrifleriyle ve Zonguldak Milletvekillerimizin, farklı illerimizden gelecek olan milletvekillerimizin ilçelerimizde ki programlara katılımlarıyla başlayacak programımız, gün boyu sürecek buluşmalarla Zonguldak’ın her köşesine ulaşacak.
AK Parti olarak, milletimizle aramızdaki gönül bağını hiçbir zaman koparmadık. Her zaman yüzümüzü halkımıza döndük, her zaman milletimizin yanında olduk. Seçimden seçime değil, her anlarında, her ihtiyaçlarında onların yanında olmaya devam edeceğiz. Kuruluşumuzun 23. yılında, bu büyük ve necip milletimize en kalbi selamlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bu buluşmalar vesilesiyle bir kez daha vurgulamak isteriz ki, partimizi var eden, ona güç ve istikrar kazandıran, her adımımızda bize yön veren en büyük unsur milletimizin azmi, iradesi ve desteğidir. AK Parti'yi bu büyük davada ayakta tutan, milletimizin inancı ve bizlere duyduğu güvendir. Biz, milletimizden aldığımız güçle, hep birlikte daha güçlü yarınlara yürüyoruz. Bu program, partimiz ve milletimiz arasındaki güçlü bağın bir kez daha tescillendiği bir vesile olacaktır."

Kaynak: HABER MERKEZİ