Almanya’nın Castrop-Rauxel şehrinden gelen kardeş kent heyeti, Zonguldak’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Heyet, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i makamında ziyaret ederek işbirliği ve gelecekteki projeler hakkında görüşmeler yaptı.

Ziyarete; Castrop-Rauxel Belediyesi 1. Meclis Üyesi ve İdari Müdürü Regina Kleff, Willy-Brandt Lisesi Okul Müdürü Michael Krimpmann, Castrop-Rauxel Uyum Meclisi Başkanı Aysel Çetin, Uyum Meclis Üyesi Adil Tamouh, St. Rochus Hastanesi Uygulama Eğitmeni Venassa Vela, fizyoterapist Tamar Pulur, Kardeş Kent Derneği Üyesi Edith Delord, Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Çolak, Başkan Yardımcısı ve heyetin tercümanı Kubilay Çorbacı ile Belediye Meclis Üyesi Atınç Kayınova katıldı.
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Almanya’nın Castrop-Rauxel şehrinden gelen heyeti ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Erdem, kardeş şehirler olarak işbirliği ve dayanışma içinde çalışarak gelecekteki projeleri daha da güçlendireceklerini belirtti. 

Kaynak: Haber Merkezi