Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 5’inci  grupta Zonguldak’ı temsil eden Kdz. Ereğli Belediyespor, sezonun ilk maçında hafta sonunda  Çarşambaspor’u ağırlayacak.
Eflatun Beyazlı ekip Antrenör Gökmen Başoğlu nezaretinde son hazırlıklarını yapıyor. Eflatun-Beyazlı ekipte tek hedef  galibiyet alarak sezona güzel bir başlangıç yapmak.

BAŞKAN POSBIYIK; BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM
TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor’da, Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, ilk karşılaşma öncesi takımı ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. Başkan Posbıyık,  "Başarılı olsak da, olmasak da her şeyden evvel sağlıklı bir sezon geçirmenizi diliyoruz." ifadelerini kullandı.

 Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, 2024-2025 sezonunun ilk karşılaşması öncesinde futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi. 

BAŞKAN POSBIYIK; YENİ SEZON HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, teknik heyet ve futbolculara; "Ekonominin zorlaşmaya başladığı, tasarruf tedbirleri gibi bir takım engellemelerle katkıların iyice azaltıldığı bu ortamda, Akın Katı ve değerli arkadaşları ortaya çıkıp bu takıma sahip çıkacağız dediler. Kendilerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sizin yanınızda olacağız, her türlü problemlerinizi çözmeye çalışacağız. Sizlerden arkadaşlığınızı, dostluğunuzu  teknik ekiple birlikte iyice pekiştirmenizi ve aynı zamanda sahada savaşmanızı istiyoruz. Bunu yaptıktan sonra hepiniz karakterli gençlersiniz, başarılı olacağımıza inanıyorum.  Allah yolunuzu açık etsin, inşallah mutluluğu birlikte yaşarız, yeni sezon hayırlı uğurlu olsun” dedi.

2.BAŞKAN AKIN KATI; BU ŞEHRİN BİZ NE İSTEDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Kdz.Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Akın Katı ise yaptığı konuşmada; “Yeni sezon Karadeniz Ereğli Belediyespor için hayırlı ve uğurlu olsun. Kısa bir süreçte, bence takımımız çok iyi hazırlandı. İyi bir ekip kurduk. Karakterli, değerli sporcuları bir araya getirdik. Bu şehrin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Ama biz bu şehre şampiyonluk sözü vermedik. Şu sözü veriyoruz; sahada sonuna kadar mücadele edeceğiz ve hedefimize ulaşmış olacağız. Ben sizlere çok güveniyorum, çünkü siz buraya hedefler için geldiniz. Bu hedefler doğrultusunda bu şehri mutlu edeceğinize yürekten inanıyorum. Tekrardan sezon hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım kazasız belasız güzel bir sezon geçirmek  nasip eylesin” ifadelerinde bulundu.
Haber merkezi

Kaynak: Bülten