Kongrede CHP Zonguldak Gençlik Kolları İl Başkanlığı için Kadir Güven ve Anıl Gümüştaş yarıştı.
Kongreye ; CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Nazan Pulat, İl Gençlik Kolları, ve çok sayıda partili katıldı. 

“KAYBEDENİN OLMADIĞI SEÇİM OLACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 17. Olağan CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları Kongresinde başkanlık için yarışan Anıl Gümüştaş centilmence bir seçim olması temennisinde bulundu. 
Başkan adayı Anıl Gümüştaş yaptığı açıklamada ; 
“Süreç bizim için çok önemli, Kadir Başkan ile birlikte çok centilmence bir seçim süreci geçti. Birbirimizi kırmadan elimizden geleni yaptık. Seçim parti içi seçim biz çalışmalarımızı tamamladık. Delegelerimizin iradesine güveniyoruz. Birbirimiz için elimizden geleni yapacağız. Kaybeden kimse olmayacak kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak.” Dedi 

“CHP İÇİN GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ” 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 17. Olağan CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları Kongresinde başkanlık için yarışan Kadir Güven, heyecanlı olduğunu ve kaybedenin olmadığı bir seçim geçireceklerini ifade etti. 
Başkan adayı Kadir Güven açıklamasında ; 
“Heyecanlıyız. Kongre başlayacak. Delegelerimiz yavaş yavaş geliyor. İlk oturumda başlamadı ikinci oturumda başlar muhtemelen, bu bir seçim kaybeden olmayacak, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Bundan sonra da Anıl başkan ile güzel işler başaracağız.” dedi. 

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Zonguldak Alaborina Düğün Salonunda Özgür Has Anısına 17’nci Olağan CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları Kongresi sona erdi.
Sandığın açılmasıyla sonuçlar belli oldu. Yapılan sayımda  81 oy alan Kadir Güven  CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı oldu. Diğer aday  Anıl Gümüştaş ise 38 oy aldı.

Muhabir: Neriman Dengiz