Türkiye’de gelinen noktada geçim zorluğu yaşandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, geçim yoksa seçim var dedi. 
Gelecek iktidar biz olacağız diyen Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi ; 

“2024 yerel seçimlerinde aziz milletimiz”yönünü” Cumhuriyet Halk Partisinden yana belirlemiş,100 yıllık çınarımızı ülkemizin 1.partisi yapmıştır.
“Yönünü”sermaye gruplarına çevirmiş,emperyalist güçlere teslim olmuş,milletinden uzaklaşmış,saraylara hapsolmuş,emek karşıtı politikalara destek verenler ise günden güne erime sürecine girmiştir.
Yerel seçimlerden bu yana her ay değişik şirketlere yaptırılan anketlere göre CHP birinci sırada çıkmakta ve en yakın rakibi AKP İle arasındaki farkı açmaktadır.
Milletinin hizmetinde olma iddiası içinde olanlar geçtiğimiz sene yandaş şirketlerin 660 milyar lira vergi borcunu sildiler.Emekliye yapılan zam, 10 bin liradan, 12 bin 500 liraya getirmenin maliyeti 33 milyar TL. Yani zorla emekliye verdiği şu kadarcık zam, 33 milyar lira, yandaş şirketlerden sildiği verginin 20’de biri. Emeklilere asgari ücret verelim diyoruz, verse 100 milyar para lazım. 33’ün üstüne 65-70 milyar lira para lazım. Size para bulamam diyor. Emekliyi aç bırakıyor, yoksul bırakıyor ama altı katını yandaş şirketlerden siliyor.
Bu mudur”yönü”halktan,emekliden,emekçiden yana olmak?
Sizler milletin gösterdiği”yönden”ayrılalı,vazgeçeli çok olmuştur.23 senenin sonunda elinizde kala kala,kimsenin artık inanmadığı masallar ve şiirler kalmıştır.
Söyleyecek sözü olmayan,yapacak icraatı kalmayanlar edebi metinlerden medet umar hale gelmiştir.
Anketlerde her dört gençten üçü fırsatını bulursam yurtdışına giderim,orada yaşarım  diyor.Esas beka sorunu gençlerin ülkelerine dair hayal kuramamasıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi güzel ülkemizin umududur,geleceğidir en büyük iktidar adayıdır.Milletini anladığı ve milletiyle beraber yönünü tayin ettiği içindirki Türkiye nüfusunun yüzde 62'si,ülke ekonomisinin yüzde 73'ü Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yönetilmektedir.Feraset sahibi milletimiz yönünü tayin etmiş gelecek iktidarı belirlemiştir.
Her seçim sonucu seçmenin siyasete yazdığı bir mektup ise,veda mektubunuzu aldınız,milletin artık sizle olmuyor mesajını gördünüz.Getirin sandığı milli irade tecelli etsin.
Geçim yoksa seçim var!!diyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ