Zonguldak'ta iyi maddi şartlarda çalışarak geçimini sağlayan çok sayıda genç madencinin kumar bataklığına düştüğü öğrenildi. Özellikle son senelerde işe giren madencilerin ellerine geçen paraları harcamadan yasa dışı bahis sitelerine aktardığı ve bu paraları saniyeler içerisinde tükettiği bilgisine ulaşıldı. 

MAAŞLAR BİTİYOR, KREDİLER DEVREYE GİRİYOR

Maaşlarını kaybeden kumar bağımlısı gençlerin bankalara başvurarak anında onaylı kredilerle, kaybettiği parayı kazanabilmek hırsıyla yeniden sitelere aktardığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı. 

YETKİLİLERİN BATAKLIĞIN KÖKÜNÜ KURUTMASI BEKLENİYOR!

Çok sayıda madencinin bankaya kısa sürede yüz binlerce lira borç yaptığı ve bazılarının ise tefecilik yapan şahıslarla bağlantıda olduğu biliniyor. Hayati risk taşıyan konuyla ilgili yetkililerin harekete geçerek gerekli tespitleri yapması ve gün geçtikçe büyüyen bataklığın önünü kesmesi bekleniyor. 

Kaynak: Haber Merkezi