Zonguldak Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sunar Arslan ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni (ZGC) ziyaret etti. Ziyarette, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verildi, planlanan ve yaklaşan etkinlikler kamuoyuna duyuruldu. 

Zonguldak Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sunar Arslan, 5 Mayıs’ta Belediye Sineması’nda sahnelenecek olan “Yolcular” adlı tiyatro oyununa tüm Zonguldak halkını davet etti. 

ARABESK KONSERİ DÜZENLENECEK

Başkan Arslan, 15 Haziran’da gerçekleştirilecek Arabesk konserinin hazırlıklarının da sürdüğünü belirtti. Yoğun ilgi görmesi beklenen konserin, sanatseverler tarafından büyük bir merakla beklendiği ifade edildi.

29 EKİM COŞKUYLA KUTLANACAK

Dernek, 26 Ekim’de yine Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde bir Cumhuriyet konseri gerçekleştirmeyi planlıyor. Arslan, “Şimdilik programımız bu kadar ama her geçen gün sanata daha fazla alan açmaya devam edeceğiz,” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi