Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Kadın Kolları eski Başkanı ve son yapılan CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı Seçimleri'nde başkan adayı olan Merve Kır'a tepkiler büyüyor. 

Başkan adayı olmak üzere yeterli imza dahi toplayamayan Merve Kır, seçim günü salonda  yaptığı konuşmada adaylıktan çekildiğini duyurmuştu.

SİYASİ ÜSTÜNE SAYGISIZLIK YAPTI

Öfkesine ve siyasi acemiliğine yenik düşen Kır, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak, kendisinden siyasi olarak oldukça üst mertebede olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'a "Osmaniye Milletvekili" diyerek serzenişte bulunmuştu. 

HEM ASILSIZ HABER HEM DE DESTEK TALEBİ

2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Yavuzyılmaz'ın hakkında asılsız haberler yaptırdığı iddia edilen Avukat Merve Kır'ın, Deniz Yavuzyılmaz'dan destek alamadığı gerekçesiyle sinir küpüne döndüğü gözler önüne serildi. 

"PARTİDEN İSTİFA ET!"

Merve Kır'ın sosyal medyadan CHP'nin önde gelen isimlerini topa tutarak yaptığı sert paylaşım sonrası parti üyeleri, eski yöneticileri ve çok sayıda vatandaş tepki göstererek, "Merve Kır partiden istifa etmelidir veya parti tarafından üyelikten ihraç edilmelidir" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ