Zonguldak Valiliği, Jandarma Teşkilatının 185. yılını özel bir video klip ile kutladı. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, güvenliğimiz için fedakarca çalışan ve aynı zamanda kültürümüzü yaşatan kahramanlarımızın 185. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Valilik tarafından yapılan paylaşımda, "Jandarma Teşkilatımızın 185. yılı kutlu olsun! Nice yıllara" denildi.
Video klibin içeriğinde, Jandarma Teşkilatının 185. yıl dönümü için hazırlanan özel bir seslendirme yer alıyor. Karadır Kaşların Ferman Yazdırır Türküsü'nün seslendirildiği klipte solistlik J.Asb.Üçvş. Gülşen Erdem ve J.Uzm.Çvş. Kürşat Can Tüzüner tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca, bağlama J.Asb.KD.Üçvş. Sedat Özer ve gitar J.Asb.Kd.Çvş. Berkant Arslan tarafından çalındı.
Video klibin çekimleri ise gökgöl mağarası, maden müzesi ve eğitim ocağında gerçekleştirildi. Klipte, il jandarma komutanlığına bağlı dalgıçların Yavuz sondaj gemisi önünde bayrak açtığı ve Zonguldak'ın çeşitli turistik alanlarının görüntülerine de yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi