Zonguldak Spor Basket 67 takımı bugün Site Spor Salonunda basın açıklaması gerçekleştirdi. 
Basın toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Dural, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney,İl Sekreteri Onur Altuntaş, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, Dark Side tribün liderleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağlarken, Ak Parti Milletvekilleri ve Yöneticilerinin yer almaması dikkatlerden kaçmadı. 

Toplantı da  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Dural, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir açıklama yaptı. 
Dural ve Demir yaptıkları açıklamalarda,” Zonguldak Spor Basket 67’nin her zaman yanında olduklarını ve yine olacaklarını belirttiler. Diğer yandan şehrin önde gelenlerine  takımın ligde kalması için çağrıda bulundular” 

Diğer yandan Kulüp Başkanı Kanat Tan, her birini tek tek arayıp mesaj attıkları ve basın toplantısına davet ettiklerini fakat bazı gerekçeler sebebi ile katılım sağlayamadıklarını belirtti. Fotoğrafa dışarıdan bakan vatandaşlar ise, Ak Parti teşkilatının Zonguldak’ı konu olan hiç bir olayda yer almadıklarını dile getirdiler. 

Whatsapp Image 2024 06 12 At 16.34.23 (1)Whatsapp Image 2024 06 12 At 16.34.23

Muhabir: Neriman Dengiz