Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Çağatay İpekçi, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İlkay Özdemir ve İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emre Demirtürk ile birlikte Genel Merkez'i ziyaret etti.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile görüşen Başkan İpekçi ve heyeti, teşkilat çalışmaları ve geleceğe yönelik yapılan planlamalar ile ilgili istişarelerde bulundu. 

MHP İl Başkanlığı'ndan ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; 

"Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanımız Sn. Çağatay İPEKÇİ, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız İlkay ÖZDEMİR ve Medya ve İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Emre DEMİRTÜRK eşliğinde teşkilat çalışmalarımız ve gelecek planlamalarımız ile alakalı fikir alışverişinde bulunmak üzere Genel Merkez ziyareti gerçekleştirmiştir.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir DURMAZ beyefendi ile yapılan istişareler ve ilgili birimler ile yapılan görüşmeler doğrultusunda teşkilat yapılanmalarımız ve çalışmalarımız devam edecektir.

Genel Başkan Yardımcımız ile yapılan sohbetten özetle ;

Milliyetçi Hareketin başarısı teşkilatların güçlü olmasından geçer. Güçlü teşkilatlar için , samimiyet , özveri ve birlik beraberlik gerekir. Teşkilat bilinci ve saygısı birlik ve beraberliğin temelidir

'Lider ola dağın ardını göre'  sözünden hareketle Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin dağın ardını görüp yaptığı hamleler ülkemizin bekası ve toplumumuzun kardeşlik duygularıyla bütünlük içerisinde yaşaması için hayati önem taşımaktadır. 

Milliyetçi Hareket'in gücü Zonguldak'ın gücüdür."  

Kaynak: Haber Merkezi