ÖZEL HABER

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti  Zonguldak milletvekili Saffet Bozkurt ile ilgili iddialara yanıt verdi. Muhtarların programında ücretin muhtarlara ödetildiği yönündeki iddialara yanıt veren İl Başkanı Mustafa Çağlayan:
“Muhtarlara düzenlenen programın ücretin muhtarlara ödetilmesi söz konusu bile değildir. Yalıboyu muhtarlarının bizim Milletvekilimizi ve ilçe başkanımızı davet ettiği bir organizasyondur. Programa katılan ve davet edilen muhtarların paylaşımlara yapılan yorumlarından gerçeği görebilirsiniz. Yalıboyu muhtarları bir organizasyon yapmışlar, milletvekilimizi ve ilçe başkanımızı misafir olarak davet etmişler. CHP bu konularda da eleştirilerde bulunuyor. Kendileriyle karıştırıyorlar. Onlar kongre yaptıklarından kendi delegelerine çayı parayla satan parti. Sayın İl Başkanının bu konuları iyi araştırıp o şekilde açıklama yapmasını doüşünüyorum” dedi.

Muhtarlar kişi başı 750 TL'ye milletvekiline dert anlattı iddiası: Hem davet edildiler, hem hesabı ödediler! Muhtarlar kişi başı 750 TL'ye milletvekiline dert anlattı iddiası: Hem davet edildiler, hem hesabı ödediler!

Muhabir: Neriman Dengiz