Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, Cumhur İttifakı olarak Zonguldak için güzel işler başaracaklarına inandıklarını ifade ederek, ziyaret detayına ilişkin açıklama yaptı. 
Elvanpazarcık ve Çatalağzı Belediyeleri için yapmış oldukları talepleri açıklayan Başkan Öztürk yaptığı açıklama şunları söyledi ; 

“Geçtiğimiz gün bildiğiniz üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızı ziyaret ettik. Belediyelerimizin bazı talepleri ve istekleri vardı. Cumhur İttifakı'mızla beraber Bakanımızın yanına gittik. AK Parti'yle beraber Sayın Bakanımız bizi çok güzel bir şekilde karşıladı. Sorunlarımızı anlattık kendilerine ve  büyük bir ölçüde destek verdiler, Allah razı olsun. Dediğimiz gibi bizim derdimiz Zonguldak için güzel şeyler yapmak. Biz de Bakanımıza aktardık. Elinden geldiğince bize yardımcı olmaya çalıştı. Kendisine ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'a tekrar teşekkür ediyoruz. Birlikte hareket ettiğimiz sürece Zonguldak  için yapacaklarımız çok güzel şeyler olacak. Onun için diyoruz ki Allah Cumhur İttifakına z vermesin. Birlikten kuvvet doğuyor. Beraber güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Diğer yandan ziyaretimizde ElvanPazarcık ve Çatalağzı Belediyelerimiz için bazı taleplerimiz vardı. Çöp kamyonu, çöp konteyneri ve iş makinası ile belli başlı işleri yapmak için de finansman talebimiz oldu. Bakanımızdan da söz aldık. Yaptığımız güzel projelere, yapacağımız güzel projelerle kapılarını çalacağımızı söyledik. O da her zaman gelebileceğimizi söyledi. Sağolsunlar, varolsunlar. İnşallah Zonguldak'ımız için güzel projeler yapıp tekrar bakanımıza gideceğiz. Bakanlık haricinde kendi yaptığımız ortak yaptığımız projelerimiz de var. Onları da hayata geçireceğiz” ifadelerine yer verdi. 

Muhabir: Neriman Dengiz