AVM'de ahlaksız olay AVM'de ahlaksız olay

Tahsin Erdem Otobüs işini ne yaptı Tahsin Erdem Otobüs işini ne yaptı

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve Yönetim Kurulu Trabzon Ptt Baş Müdürü iken Zonguldak Ptt Baş Müdürlüğüne atanan Zonguldak Ptt Baş Müdürü Muhammet Çatalcam'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve Yönetim kurulu Zonguldak Ptt Baş Müdürü Muhammet Çatalcam'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Acar, Karabük Yenice li Hemşerimiz Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Onursal Üyemiz Zonguldak Ptt Baş Müdürümüz Değerli ve K
kıymetli dostumuz Sayın Muhammet Çatalcam Zonguldak Ptt Baş Müdürü iken aldığı noktadan çok üst Noktaya taşıdığı Zonguldak'tan sonra Trabzon Ptt Baş Müdürü olarak atanmıştı Ordada aynı başarıyı göstererek Trabzon Ptt aldığı noktadan çok üst Noktalara taşıyarak başarısından söz ettitmiştir. Gittiğinde üzüntü duyduğumuz Zonguldak için büyük kayıp Trabzon için büyük kazanç olduğu belirttiğim Hemşerimiz Sayın Müdürüm kendisini ispatlamıştır.
Zonguldak ta sayılan sevilen çalışkan ve başarılı çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanmış kendisini ender Kurum müdürlerimizdendir. Kuruma hizmetleri ve yapmış olduğu katkılar ortadadır. Kendisi örnek bir bürokrattır. Sevgili Müdürümüze Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tekrar Zonguldak Ptt Baş olarak geri gelmesi çok isabetli ve yerinde bir karar olmuş bu durum ziyadesiyle bizleri ve Zonguldak halkını so derece mutlu etmiştir Sevgili Müdürüme göstermiş olduğu misafirperverlik ve nezaketlerinden dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim her zaman yanındayız dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Ptt Baş Müdürü Muhammet Çatalcam ise "Serdal Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim Sayın başkanımla güzel dostane bir sohbet gerçekleştirdik. Zonguldak Karabük'lüler Derneği bizim göz bebeğimiz Başkanımıza çalışmalarında başarılar dilerim ayaklarına sağlık dedi Karşılıklı iyi dilek ve temenniler sunularak Başkan Acar Ptt Baş Müdürü Çatalcam'ı Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği davet etti.Ziyarette Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar'a Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği başkan yardımcısı Orhan Burhan Hamarat eşlik etti ve ziyaret tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi