Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem 31 Mart yerel seçimlerden önce Başkanlığa seçilmesi halinde 4 çeşit yemeğin 50 liradan vatandaşa  verilecek Kent Lokantası açma sözü vermişti. Zonguldaklılar İstanbul'da olduğu gibi ucuz fiyata karnını doyurabilecekti. 31 Mart yerel seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkanlığı'na seçilen Tahsin Erdem, Kent Lokantası faaliyete geçirmek için yoğun olarak uğraş veriyor. Zonguldak Kordon boyunda açılacak olan kent  lokantasında çalışmalar sürüyor Belediye Başkanı. Tahsin Erdem her gün Kent lokantasının olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulunuyor.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 
Zonguldak'ta açılacak olan kent lokantasında çalışmaların %90'ı tamamlandı.
Kent lokantasında kullanılacak malzemelerin alım ihalesi yapıldı. Bir hafta içinde malzemeler gelecek.
BAŞKAN HER GÜN  İNCELEME YAPIYOR 
Belediye Başkanı Tahsin Erdem her gün Kent lokantasına giderek inceleme yapıyor ve çalışan ekiplerden bilgi alıyor. Zonguldak Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada Kent Lokantası'nın en kısa sürede hizmete gireceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi

"Başkanımız Tahsin Erdem, teknik ekibi ile birlikte çalışmaları titizlikle devam eden Kent Lokantası’nın mevcut durumunu yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Tahsin Erdem, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaların eksiksiz bir şekilde devam ettiğini ifade etti. 

Kent Lokantamız, çok yakında siz değerli hemşehrilerimiz ile buluşacak"

Kaynak: HABER MERKEZİ