Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı binasında basın açıklaması düzenlendi. 
Toplantıya; Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Kozlu Merkez İlçe Başkanı Merve Arslan ve il yöneticileri katıldı. 

Son zamanlarda Zonguldak’ta yaşanan sorunlara değinen Cumhuriyet Halk Partisi heyeti soruları yanıtladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural ve Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in göreve gelmeden önce neler vaat ettiğini, göreve başladıktan sonra geçen süre zarfında da neler yaptığını açıkladılar. 

Kent Lokantası’ndan yer altı çalışmalarına, mahalle hizmetlerinden belediye sorunlarına kadar bir çok konuya açıklık getiren Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’de hakkında yapılan itibarsızlaştırma politikasına sert tepki gösterdi. 
"Kimin ne söylediğinden önce yapacaklarıma bakıyorum" diyen Başkan Tahsin Erdem, personellerini kendisine karşı kışkırtma çabası içinde olanları uyardı. 

Toplantıda son olarak söz olan CHP Kozlu Merkez İlçe Başkanı Merve Arslan, "Kozlu’da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kesintisi yapıldı"  diyerek CHP’li belediyeleri ve halkı cezalandırma politikası uygulayan iktidara sert çıkan Başkan Arslan," belediyemizin borçlarını ödeyeceğiz" dedi. 

Muhabir: Neriman Dengiz