Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan "Ayyıldız Kavşağı"nın Pazar gününe kadar tamamlanacağı ve Pazartesi günü itibariyle trafiğe açılacağı müjdesini verdi.

2023 köprüsünde ki çalışmalarını tamamlandığını Ayyıldız kavşağının ise Pazar günü ne kadar asfalt dökümünün tamamlanacağını ve çizgilerin  ççekileceğini belirten Başkan Ömer Selim Alan peyzaj ve toprak dolgu çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
Başkan Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada;

"Sadece oradaki kavşaktan ibaret değil malum. Yani orada kaldırımları, bordürleri, ileriye doğru devam edeceği için o biraz sürecek. Ama inşallah ayın kavşağının trafiğe akışını inşallah pazar akşamı bitmiş olacak. İnşallah pazar sabahı vatandaşımız orada yapılan çalışmanın yani asfaltı düzenlenen rahat rahat çizgileri de çekilmiş şekilde inşallah Pazartesi günü kullanmaya başlayacak. Yani çift taraflı trafiğe açılmış olacak. Ama tabii etrafındaki peyzaj olsun toprak dolgular, kaldırım çalışmaları devam edecek. Ama en azından vatandaşımız trafik anlamında, araç trafiği anlamında sıkıntıdan inşallah pazar akşamı kurtulacak. "şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz