Nesine  Üçüncü Lig Dördüncü Grupta mücadele eden Zonguldakspor, hafta sonunda  deplasmanda oynayacağı Sebat Gençlikspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Patron Can Güven, Karaelmas Kemal Köksal  Stadyumunda yapılan antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak  Sebat maçının  önemini  anlattı.
SAKAT OYUNCULAR İDMANA ÇIKMADI
Sakat olan Mehmet Gürkan Öztürk, Mehmet Alaeddinoğlu, Okan Baydemir, Melih Mert Kaya ve Necmi Çoban, antrenmana çıkmadı. Mehmet Gürkan Öztürk, Melih Mert Kaya ve Mehmet Alaeddinoğlu’nun  tedavilerine  İstunbul’da  devam ediyor.
Necmi Çoban ve Okan Baydemir ise takımdan ayrı olarak çalışıyor.
KOLAY MAÇ YOK
Sebat maçının çok zorlu geçeceğini belirten  Teknik Patron  Can Güven şunları söyledi” Haftalar geçtikçe maçlar biraz daha zorlaşıyor. Grubumuzda her takım her  takımı yenebiliyor. O gün gününde olan, mücadele eden, isteyen takım  maçı kazanıyor. Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Her rakibimize  saygı duyuyoruz. Bu hafta Sebatspor ile bir maç oynayacağız. Zorluk derecesi çok yüksek bir maç. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tek amacımız oradan iyi bir sonuçla dönmek.
Bunu başarabilecek oyun mantalitesine  ve güce sahibiz. Ben Trabzon deplasmanından iyi bir sonuçla döneceğize inanıyoruz.
SAKAT OYUNCULARIMIZ VAR
Takımda  Mehmet Gürkan Öztürk, Mehmet Alaeddinoğlu, Okan Baydemir, Melih Mert Kaya ve Necmi Çoban, gibi önemli oyuncuların sakat olduğunu anlatan  Can Güven, “ Evet sakatlarımız var. Önemli oyuncularımızdan yoksun çıkacağız. Ama onların yerine oynayacak arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapacaklardır. Sonuçta  sahaya 11 kişi çıkacağız. Çıkıp en iyi şekilde mücadele edip istediğimiz alarak  dönmek için ne gerekeni en iyi şekilde  yapacağız” 
 SEBAT  CEPHESİ
Ligde iyi bir konumda bulunan Sebatspor, geçen hafta Kırıkkale deplasmanında  ilk yenilgisini almıştı. 6  maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi, 1 beraberlik alan  Sebat Gençlik 13 puanla Play-Off yarışının içinde bulunuyor.
Zonguldak maçına çok önem veren Kırmızı-Beyazlı ekip hazırlıklarına  devam ediyor.
Kendi sahasında oynayacağı maçı taraftar desteği ile kazanıp hem moral bulmak, hem de üst sıralardan kopmamak isteyen Sebat Gençlikte tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Öte yandan Sebat Gençlikspor’da geçen hafta oynanan Kırıkkale FK maçında kırmızı kart gören 
Burak Can Akıncı takımdaki yerini alamayacak.

Muhabir: Ercan Aygün