Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve hizmet vermeye başlayan Emekliler Konağı'nda piyasada 6,5, 7.5 ve 10 TL'den satılan bir bardak çay sadece 2 liraya, 40-60 liraya satılan kahveler 10 liraya, 70-100 lira arasında satılan tost ise sadece 30 liraya satılıyor.
Ayrıca emekliler konağında emekli vatandaşlar gün boyu kitap okuyabiliyor televizyon seyrederek gündemi takip edebiliyor gazete okuyabiliyor isteyen de zeka oyunları satranç gibi oyunlar oynayabiliyor.

Emekler gün boyu kışın soğuktan korunarak sıcak ortamda hem sohbet ediyorlar Hem de dinlenme imkanı oluyorlar.

Emekliler Konağını  adeta ikinci adresi yapan emekliler, çok memnun olduklarını ifade ettiler. Emekliler konağınım açılmasından dolayı teşekkür eden emekliler memnuniyetlerini  şu şekilde dile getirdiler.
"YAĞMURDA KARDA SIĞINABİLECEĞİMİZ BİR YER OLDU"

Emekli Sedat Bozkurt, "Biz emekliler için ne güzel oldu. Emekliler için çok iyi yani. Yağmurda, karda sığınabileceğimiz, güzel hoş sohbet edebileceği bir yer oldu. Belediyemizi kutlarız" dedi


"KÜTÜPHANE OLMASI AYRICA ÇOK GÜZEL"

Emekli Şendoğan Çakır 'da, "İlk defa geldim ve güzel. Kitaplar da var güzel. Yani insanlar kitap okumak için gelebilir yani" dedi.


"FİYATLAR ÇOK UYGUN VE MEMNUNUZ"

Esnaf emeklisi  Yılmaz Aydın da, "Ben esnaf emekçisiyim. Gerçekten  Zonguldak'a böyle bir yer lazımdı. Sebep olandan da Allah razı olsun. Aslında geç kalınmış da bir olay. Mesela biz Devrek olsun, Çaycuma Ereğli'de bu emekliler için çok da güzel böyle kapalı yerler vardı. Gönül isterdi ki Zonguldak'tada olsun. Ve açıldı Şimdide lavvuar alalında ikinci emekliler konağının açılacağını öğrendik ve mutluyuz. İşte gördüğünüz gibi bekliyoruz. Zaten biz emeklilerin geçim dertleri başından açmış durumda. Fiyatlar da uygun. 2 liraya bir de çay. Hem bir gezme durumu oluyor. Arkadaşlarla bir sohbet ediyoruz. Teşekkür ederim yani yapanlardan" dedi.
"SÜPER BİR YER OLMUŞ"

Emekli Bilal Özdemir, "Eskiden yolumuz yoktu şimdi yolumuz da var hizmetlerde yapılıyor memnunuz. Emekliler Konağı da açıldı ve süper olmuş. Harika bir yer olmuş" dedi 

"BURAYI HİZMETE AÇANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN"

Emekli Erol Dursun ise, "Çok güzel. Ben buraya ilk defa geldim  Zonguldak'ta en güzel yeri burayı beğendim. yapanlardan Allah razı olsun"dedi.

WhatsApp Image 2023-12-31 at 13.30.25 (1)WhatsApp Image 2023-12-31 at 13.30.26

Kaynak: Ercan Demir