Zonguldak’ta gelecek sene evlenmek isteyen çiftler şimdiden gelinlik siparişi veriyor. Toptancılar Sokağı’nda gelinlik satışı yapan Şenay Güneş Aydın, gelinliklerin satın alınmasından ziyade kiralandığını ifade etti. 

“GELİNLİKLERDE YENİ TREND” 

Gelinlik satışlarında yeni trend başladığını ifade eden Şenay Güneş Aydın, satın almak değil kiralamak daha avantajlı geliyor dedi. 
Birbirinden farklı bir çok model bulunan mağazada fiyatların çok uygun olduğunu ifade eden Şenay Aydın yaptığı açıklamada , “ikinci el gelinlik fiyatları 15 bin lira civarında seyrediyor. Gelinliklerin yanında kınalık hediye olarak veriliyor. 
Düğün sonrası gelinlik evde kalıyor ve paraya çevirmek istiyorlar. Biz sattığımız ürünü geri almak istemiyoruz. Bu durumda gelinlikler satın alanların elinde kalabiliyor. 
Gelinliği denemek isteyenlerden herhangi bir ücret almıyoruz. Gelinlik giyecek bayanların deneyerek alması son derece normal. Bu nedenle deneme ücreti talep etmek gereksiz, Bir müşteri üç taneden fazla gelinlik deniyorsa kafası karışabilir ve almayabilir. Bu her yerde böyledir. Hatta seneye tarihi belli olmayan müşterilerimiz bile şimdiden gelinlik almak istiyor” dedi. 

Muhabir: Neriman Dengiz