TFF 3. Lig 4. Grup'ta oynadığı ilk 2 maçı kazanarak sezona güzel bir başlangıç yapan Zonguldakspor, gözünü Pazar günü oynayacağı Ağrı 1970 Spor  maçına çevirdi.
SERİ YAKALAMAK İSTİYOR 
Sezona 2-0'lık Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü galibiyeti ile başlayan Zonguldakspor,  2. maçında deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş'yi  aynı skorla 2-0 yenmişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda Bartınspor'u da 2-0 yenerek tur atlayan Zonguldakspor ikisi lig olmak üzere 3 maçlık galibiyet serisi elde etmişti. Zonguldakspor  Pazar günü oynayacağı   Ağrı 1970 Spor müsabakasını da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek ve yoluna devam etmek istiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI 
Kırmızı-Lacivertli ekip , pazar günü kendi sahasında taraftarının önünde oynayacağı Ağrıspor 1970 maçınıda 3 puanla ayrılarak Zirve iddiasını devam ettirmek istiyor. Teknik Patron Can Güven nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra yanlardan orta, şut ve gol çalışması yapan futbolcular hazırlıklarını tamamladılar
"RAKİBİ HAFİFE ALMIYORUZ "
Temsilcimiz Zonguldakspor'un Pazar günü rakibi olacak olan Ağrıspor 1970 güçlü bir kadro kurmasına rağmen oynadığı ilk 2 maçı 1- 0'lık skorla kaybetti. Rakibin aldığı sonuçlarla ilgilenmeyen Zonguldakspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.
TARAFTARA DAVET 
Pazar günü saat 16.00'da oynayacakları Ağrı 1970 Spor maçına tüm taraftarları davet eden Teknik Direktör Can Güven, rakibi asla hafife almadıklarını belirterek diğer maçlarda olduğu gibi Ağrı müsabakasına tam konsantre olarak  kazanmak için çıkacaklarını ifade etti. Can Güven tüm taraftarları maça davet ederek onlardan destek istedi.

Muhabir: Ercan Aygün