Narin güran Haberleri

narin güran haberleri ve güncel narin güran gelişmeleri, narin güran ile ilgili tüm video, narin güran fotoğrafları ve narin güran haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


DÜZCE

Düzce’de kız babaları Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşında ki Narin Güran anısına lokma dağıttı.

GENEL

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tutuklanan anne Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran’ın tutuklama gerekçeleri, “kuvvetli suç şüphesinin varlığını...

GENEL

Tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen Narin’in annesi Yüksel Güran, Salim Güran ile ilişkisi olmadığını, telefonundan Salim Güran’ı bir kez yanlışlıkla...

GENEL

Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan 22 şüpheliden aralarında anne Yüksel Güran ile ağabey Enes Güral’ın da bulunduğu 9...

GÜNCEL

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedini otomobiliyle taşıyan şahsın aracının havadan yapılan aramalarda kameraya yansıdığı belirlendi.

GENEL

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cenazesi bulunan Narin Güran’ın cesedini oraya taşıyan şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı.

GENEL

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran için cenaze namazı kılındı. Narin’in tabutuna bırakılan duvak yürekleri dağladı.

GENEL

Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın terliği, çantası ve elifba kitabı da cesedin içinde olduğu torbadan çıktı.

GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin, "Soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir" dedi.

GENEL

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran'ın cesedinin bulunmasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak olaya ilişkin bilgi verdi.

GENEL

Diyarbakır’da 18 gündür kendisinden haber alınmayan 8 yaşındaki Narin’den acı haber...

GENEL

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturma kapsamında gözaltına alınan ağabeyi serbest bırakıldı.