Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Gençlik Kolları İl Başkanı Kadir Güven, 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen Zonguldak İl Gençlik Kolları "Özgür Has" Kongresi'nin ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

Başkanlığa seçilen Kadir Güven, mutluluğunu ifade ettiği açıklamasında şunları söyledi;

"Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi Ailem, 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen Zonguldak İl Gençlik Kolları "Özgür Has" Kongresi’nde bana gösterdiğiniz güven ve destek için hepinize yürekten teşekkür ederim. Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilmenin gururunu yaşıyorum. Bu göreve layık görülmek, benim için büyük bir onur ve sorumluluk.

Çıktığım bu yolda bana inanan, destek veren, yanımda duran tüm dostlarıma ve partimizin genç neferlerine minnettarım. Hep birlikte çıktığımız bu yolda gençliğimizin enerjisi, umudu ve dayanışmasıyla çok daha güzel yarınlar inşa edeceğiz. Sizlerle birlikte yürümekten ve Zonguldak gençliğinin sesi olmaktan onur duyuyorum.

Şimdi daha çok çalışarak, daha güçlü bir gelecek için mücadele etme zamanı!

Teşekkürler Zonguldak!

Cumhuriyet bizim, gelecek bizim!

Hep birlikte çalışıp hep birlikte başaracağız!"

Doğukan Güney'den veda mesajı: Dik durun, adil olun, sabırlı olun! Doğukan Güney'den veda mesajı: Dik durun, adil olun, sabırlı olun!

Kaynak: Haber Merkezi