CHP Zonguldak Belediye Başkanı Aday Adayı Tahsin Erdem, "Biz şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Bunun için belediyemizin bütün kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilmek için bütün israfı da ortadan kaldıracağız." dedi.

Seçime katılan üyelere teşekkür eden belediye başkan aday adayı taksilerden belediyede israfı önleyeceklerini belirterek şunları söyledi:

"Gerçekten bir şölen havasında gidiyor. Partililerimiz hem aynı zamanda birilerini gördüler. Bugüne kadar birçok bölgede birçok mahallede kendimizi anlatma fırsatı bulduk  Bizi çok güzel ağırladılar. Çok güzel sıcak karşıladılar.
Projelerimizi yüzeysel de olsa anlatma imkanı bulduk. Ben  şörlen havasında geçen  bu yarışın kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olacağını biliyorum. Öyle olmasını temenni ediyorum. Tabii bütün aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Buradan çıkacak olan belediye başkan adayı. Seçimi de aynı zamanda alacağıma inanıyorum. Hayırlısı olsun. 

Üyelerimiz partilerine sahip çıktıkları için özellikle çok teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik, herkesi kucaklamalarını temenni ediyorum. Aynı şölene, aynı bu ilginin Seçim esnasında da seçim atmosferi esnasında da aynı şekilde devam edeceği bikiyoruz

Adaylra, partilerine sahip çıksınlar. Şölen havasında geçmesi geçmesi için de ellerinden gelen her şeyi yapsınlar. Biz de yapacağız. Biz centilmence bir süreç geçirdik. Onun için sonucunda da çıkan aday bizim hepimizin adayımızdır. Sahip çıkacağız, kenetleneceğiz. Biz şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Bunun için belediyemizin bütün kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilmek için bütün israfı da ortadan kaldıracağız. 
Evet. Kendi yağıyla kavrulan bir belediyecilik anlaşıyla yola çıktık. İnşallah olacak"
 

Kaynak: Ercan Demir