Zonguldakspor'da yeni dönem: Harun Demir'den yeni tesis ve üyelik sistemi açıklaması! Zonguldakspor'da yeni dönem: Harun Demir'den yeni tesis ve üyelik sistemi açıklaması!

Zonguldakspor yönetimi açıkladı: Biz de her şey masanın üstünde olacak! Zonguldakspor yönetimi açıkladı: Biz de her şey masanın üstünde olacak!

Zonguldakspor FK Kulüp Başkanı Harun Demir, kamuoyunu bilgilendirme adına düzenlenen toplantıda kulübün borcunu açıkladı.

Bazı haber siteleri ve sosyal medyada takımı kötülemeye yönelik yayın yapan şahıslar tarafından kulübü karalamaya yönelik yapılan söylemleri karartan bir açıklama yapan Başkan Harun Demir'in açıklaması şu şekilde;

"Zonguldakspor FK'nın komple borcu 5 milyon TL'dir. Bu rakam aslında tam 5 milyon TL değildir ama düz rakam olsun diye konuşuyorum. Bizim futbolcu borcumuz, 1 milyon 700 bin TL, gerisi SSK'dır. SSK borçlarının da taksitlendirmesi yapılmıştır. Batık bir borç değil, normal ticari bir borçtur. Şirketin borcudur. Bu borcun haricinde Zongldakspor'un hiçbir borcu yoktur. Bu belge resmi bir belgedir, Mali Müşavir onaylıdır. Kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın. "

Muhabir: Ercan Aygün